Žlahten zaključek srednje šole

Žlahten zaključek srednje šole

Trepetanja je konec, rezultati poklicne mature so tukaj. In to kakšni!

 

Kje naj začnemo – morda s tem, da je poklicno maturo skupaj opravljalo več kot sto kandidatov, glavnino predstavljajo redni dijaki, nekaj pa je tudi udeležencev izobraževanja odraslih. Prvi so svoje srednješolsko izobraževanje zaključili v programih PREDŠOLSKA VZGOJA in EKONOMSKI TEHNIK, odrasli pa poleg teh tudi v programu GASTRONOMIJA IN TURIZEM. Verjeli ali ne, vsi, ki so k poklicni maturi pristopili v celoti, so jo tudi uspešno opravili, tako lahko s ponosom govorimo o 100-odstotnem uspehu!

Seveda pa to še ni vse – poprečno število doseženih točk poklicne mature se bliža zavidljivim osemnajstim (od največ 23 možnih).

 

Kaj pa tisti najboljši? Kar 12 jih je, ki so prejeli spričevalo poklicne mature s pohvalo kot zlati maturantje, med njimi pa je kar 5 diamantnih maturantov z vsemi doseženimi točkami.

 

Naši zlati poklicni maturantje so: Lara Pintar in Jan Sašek iz programa ekonomski tehnik ter Zala Cotman, Anja Kramar, Maja Pestotnik, Maša Peterka in Urša Prosen iz programa predšolska vzgoja, z najvišjim možnim izkupičkom - diamantnim uspehom, pa se lahko pohvalijo: Nana Balantič, Katja Erdani, Brina Tič in Petja Matjan Zupan iz programa predšolska vzgoja ter Anja Škarja iz programa ekonomski tehnik.

 

Saj res, da vsako leto znova napišemo, kaj pomeni zlati ali celo diamantni maturant, a dijaki, ki dosežejo tak uspeh, si zaslužijo, da povemo znova in znova: zlati maturant je tisti, ki na poklicni maturi doseže vsaj 22 točk, diamantni pa vseh 23.

 

Vsem dijakom in udeležencem izobraževanja iskreno čestitamo za uspešno opravljeno poklicno maturo in želimo vse dobro pri nadaljnjem študiju, delu in življenju!

Galerija – Žlahten zaključek srednje šole

Žlahten zaključek srednje šole
Žlahten zaključek srednje šole
Na galerijo »