VPIS 2023/24

VPIS 2023/24

Izredno smo veseli, da je letošnji INFORMATIVNI DAN potekal v živo, številni obiskovalci pa ste lahko tako še bolj pristno doživeli utrip življenja na naši šoli. Bili ste živahna in zvedava publika, in prav takih dijakov si želimo, da skupaj tudi v novem šolskem letu oblikujemo kamniške obraze prihodnosti.

Odločitev za vpis na srednjo šolo ni enostavna, saj boste v izbrani šoli preživeli večji del svojega najstništva, se srečevali s številnimi izzivi izobraževanja in socialnega življenja, postali polnoletni ter izoblikovali želje in izhodišča za svojo poklicno ali študijsko pot. Na informativnem dnevu smo se vam predstavili z opisi programov ter številnimi dejavnostmi, ki na šoli potekajo pri pouku in kot obšolske dejavnosti. Čisto mogoče je, da ste v obilici nastopov kaj preslišali ali so se po obisku pojavila nova vprašanja, ki zdaj vrtajo v vas. Če bi odgovore nanje radi dobili še pred odločitvijo za vpis, vas vabimo  na novo srečanje, tokrat na daljavo. Pripravite vprašanja, mi pa vam bomo nanje poskušali odgovoriti.

 

Dobimo se v ponedeljek, 13. marca 2023, ob 18.30 na povezavi:

https://arnes-si.zoom.us/j/94665618332?pwd=anFqejdrTzFXOEJLSDhSbGVmOFVLdz09

 

Meeting ID: 946 6561 8332

Passcode: 579694

 

Če vam je bolj pri srcu pisanje, se s svojimi vprašanji lahko obrnete na naši svetovalni delavki. Za gimnazijo je to dr. Erika Zabret erika.zabret@gssrm.si,  za strokovno šolo pa Ema Antončič ema.antoncic@gssrm.si.

Ostale informacije o vpisu:

Za osvežitev spomina na INFORMATIVNI DAN si lahko ogledate tudi fotografije in film. Oboje je delo naših dijakov.

Pod letošnjim filmom najdete še več posnetkov lanskega virtualnega informativnega dneva ter filmov o življenju dijakov na GSŠRM.

Želimo vam prijetno gledanje in dobro izbiro srednje šole!

 

UTRINKI INFORMATIVNEGA DNE

 

GALERIJA

Foto: Nace Balantič, VideoPRESS GSŠRM

 
Snemanje in montaža: Aljaž Omerzo, VideoPRESS GSŠRM

 

Zakaj GSŠRM Kamnik?

  • Ker je pot čisto enostavna - spomladi oddaš prijavo, od jeseni dalje pa prihajaš v šolo peš ali s kolesom, čisto blizu je tudi avtobusna postaja pa tudi do vlaka ni daleč.

 

 

 

 

 

Predstvitev predmetov

 

Sprehod po šoli