Izobraževanje odraslih

Izobraževanje odraslih

Izobraževanje odraslih se v okviru GSŠRM ponaša z dolgoletno tradicijo.

Naše večerne šolske klopi vsako leto obiskuje  okoli 200 udeležencev, ki lahko izbirajo med programi za pridobitev izobrazbe in različnimi tečaji Odločijo se lahko za dokončanje, prekvalifikacijo ali osnovno pridobitev izobrazbe naslednjih smeri: GIMNAZIJA, EKONOMSKI TEHNIK ali PREDŠOLSKA VZGOJA. Priključijo se lahko MATURITETNEMU TEČAJU, izberejo katerega izmed verificiranih TEČAJEV TUJIH JEZIKOV (angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina) ali TEČAJE RAČUNALNIŠTVA (Windows, Excel, Access).

Izobraževanje odraslih zahteva veliko posluha za potrebe in želje udeležencev, zato poskušamo izvajanje čim bolj prilagoditi, pri tem pa upoštevati osebne izobraževalne načrte. Poleg predavanj so udeležencem na voljo konzultacije in svetovanje, zanje pripravljamo strokovno gradivo, literaturo si lahko izposojajo tudi v bogato založeni šolski knjižnici, prilagajamo urnike in omogočamo številne izpitne roke.

Jezikovne in računalniške tečaje izvajamo v majhnih skupinah, najpogosteje v prostorih GSŠRM, ki so za pouk najbolj prilagojeni. Za podjetja, ki naročijo tečaje samo za svoje zaposlene, pouk izvajamo takrat, ko je za naročnika najustrezneje, lahko tudi v prostorih podjetja. Vse naše tečaje vodijo izkušeni in dinamični profesorji.

Povezava na Izobraževanje odraslih.

Da lahko svoje znanje kar najbolje posredujemo, se moramo nenehno izobraževati  tudi sami. Vodstvo in andragoški zbor sta zato vključena v različna izpopolnjevanja in projekte za izboljšanje kakovosti ter pridobivanja novih tehnik in metod dela.

Telefon: 01 830-32-28