Novoletna prireditev

Novoletna prireditev

V petek, 22.12.2017, smo se v šolski avli zbrali dijaki Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra, da bi skupaj zaključili leto 2017 in proslavili Dan samostojnosti in enotnosti.


  

 

 

 

 

 

Prireditev so začele dijakinje s programa predšolska vzgoja, ki so nam zapele slovensko himno. Sledil je kratek nagovor ravnateljice, ki nam je zaželela lepe praznike in seveda počitnice, ki smo jih vsi že nestrpno pričakovali. Podelila je priznanja zlatim maturantom, ki jih je bilo letos rekordno veliko – 17 bivših dijakov (6 dijakov s splošno in 11 s poklicno maturo).


  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Prireditev sta hudomušno povezovala Jure Kavčič in Jaka Kovačič iz 3. g, za zabavo so poskrbeli tudi profesorji Milan Mandeljc, Rok Zore, Branislav Rauter, Janez Klemenčič in seveda učiteljski zbor. Dijaki so se predstavljali z raznimi recitacijskimi, plesnimi in pevskimi točkami. Publika je prireditev spremljala zelo dinamično, od tega, da so svetili s telefoni ob vsem znani pesmi, ki so jo peli dijaki, do kazanja s prsti na kitariste, ki so igrali celo za hrbtom . Na prireditvi smo se dijaki zelo nasmejali in menim celo, da smo z njo lažje dočakali težko pričakovane počitnice in krajši oddih.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GSŠRM Press vam želi vesel božič in srečno novo leto!


 

Besedilo in fotografije Tinkara Golob in Anja Kosmač, GSŠRM Press.