Še vedno je širokih ust ta naš pust!

Še vedno je širokih ust ta naš pust!
V projektni organizaciji 2. F je v šolsko avlo prignal posamične in skupinske maske, tako so tretjo uro dijaki in profesorji delovali pod krinko. Undercover nista mogla ostati le Jure in Jaka, saj ju je v prvem trenutku razkrinkala voditeljska profesionalnost.

Prihod zakrinkanih tekmovalcev so majestetično otvorile šahovske figure z izvrstno koreografijo in kraljevskim izborom črno-belih nastopajočih. Srh v kosti gledalcev je prignala formacija netopirjev, ki je z visokimi frekvencami in na štangi visečim alfa netopirjem vršala naokoli.

Razpoloženje je nekoliko pomirila domiselna kreacija marionet in lutkarjev, takoj nato pa sta pod
komando čebelarja pribrzzzzzili čebelici. Ker je dogodek brez celebrities eno figo vreden, je svoje odpel še Ed Sheeren. Žal ga je na cedilu pustila Beyonce, bržkone
se je zbala očitkov, da je vse skupaj ena sama kuhna, saj je bil Ed tudi član komisije. Strokovnost le-te sta dopolnjevala klovn in Nogavičkova Pika. V finalnem plesu nas je razgrela ciganica iz prekmürske Püšče, ki je dijakom šlogala same petice, samega pustovanja sicer ni omenjala, a upajmo, da mu coprniška kugla za prihodnost kaže več maskiranih dijakov in profesorjev! (Galerija)